۰

هزینه سیاسی جنگ غزه برای رژیم اسراییل

پنجشنبه ۹ اسد ۱۳۹۳ ساعت ۱۹:۱۷
با وجود آنکه در این جنگ براساس آمارهایی که از فیلتر صهیونیزم رسانه ای می گذرد بیش از ۵۰ نظامی اسراییلی نیز کشته شده اند؛ اما آنچه بیش از هر چیز دیگری اسراییل را تحت فشار قرار می دهد هزینه های سیاسی این رویارویی جنایتکارانه و نابرابر است.
هزینه سیاسی جنگ غزه برای رژیم اسراییل

پنج کشور امریکای لاتین اعلام کرده‌اند که در اعتراض به حملات اسرائیل به نوار غزه سفرای خود را از تل‌آویو فرامی‌خوانند.
برازیل، چیلی، پرو، السالوادور و اکوادور کشورهایی هستند که سفیران خود را فرامی‌خوانند.
وزارت خارجه چیلی در بیانیه‌ای اعلام کرده که حملات کنونی اسرائیل به نوار غزه را "مجازات دسته‌جمعی" مردم غزه می‌داند.
وزارت خارجه پرو نیز بیانیه مشابهی صادر کرده است.
پیش از این اکوادور و برازیل اولین کشورهایی بودند که به این ترتیب اعتراض خود را نشان دادند. برازیل هفته گذشته حملات اسرائیل را به شدت محکوم کرد و سفیر خود را فراخواند.
سفیر اسرائیل در برازیلیا با انتقاد از موضع بارزیل گفته بود این کشور هرچند که یک غول اقتصادی و فرهنگی است؛ اما در عرصه سیاست بین‌الملل کاره ای است.
دور جدید حملات اسرائیل به نوار غزه واکنش‌های گسترده بین‌المللی به دنبال داشته است.
اکثریت اعضای کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل رای داده‌اند که درباره نقض حقوق بشر توسط اسرائیل تحقیقاتی انجام بگیرد و ناوی پیلای؛ کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفته اقدامات اسرائیل را می‌توان "جنایت جنگی" دانست.
با وجود آنکه در این جنگ براساس آمارهایی که از فیلتر صهیونیزم رسانه ای می گذرد بیش از ۵۰ نظامی اسراییلی نیز کشته شده اند؛ اما آنچه بیش از هر چیز دیگری اسراییل را تحت فشار قرار می دهد هزینه های سیاسی این رویارویی جنایتکارانه و نابرابر است.
اسراییل تصور می کرد با پشتوانه امریکا و دیگر قدرت های دنباله رو غربی می تواند به راحتی از فشارهای بین المللی عبور کند و در غزه بدترین نوع جنایت ها را مرتکب شود؛ اما روند اوضاع تاکنون نشان داده است که این تصور، بسیار خوش بینانه بوده است.
فراخواندن سفرای پنج کشور مهم امریکای لاتین از تل آویو تنها یکی از هزینه های سنگینی است که اسراییل در برابر تجاوز و جنایات جنگی اش در غزه تاکنون پرداخته است.
این امر، حلقه انزوای بین المللی این رژيم جعلی را بیش از پیش تنگ تر می کند و قدرت تبلیغاتی و پیروزی سیاسی را نصیب نیروی مقابل رژیم صهیونیستی در جنگ غزه یعنی حماس و دیگر جنبش های مقاومت فلسطینی می نماید.
این اقدام شجاعانه و تحسین برانگیز کشورهای امریکای لاتین همچنین برگ دیگری بر شرمساری تاریخی حاکمیت های عربی سرسپرده غرب و امریکا و مغلوب اسراییل می افزاید و فشار ملت ها بر حاکمیت های خودکامه، مزدور و دست نشانده در کشورهای عربی و اسلامی را بیش از همیشه، افزایش خواهد داد.
علاوه بر این، هزینه های دیگری نیز اسراییل در عرصه سیاست بین الملل برای جنگ غزه و جنایت هایی که در این باریکه ۳۶۰ کیلومتری انجام می دهد پرداخته است.
خیزش میلیونی ملت های مسلمان و غیر مسلمان از امریکا و اروپا تا کشورهای عربی و اسلامی و حتی خود اسراییل در برابر خونخواری نتانیاهو و نظامیان سفاک و خون آشام تحت فرماندهی او، نشانگر آن است که اسراییل مورد خشم و نفرت و انزجار بین المللی قرار گرفته و امریکا نیز به دلیل حمایت های همه جانبه و بی دریغ اش از این رژیم جعلی و غیر قانونی، بدون شک در سطح جهانی، رسوایی عظیمی را به جان خریده است.
براساس تازه ترین گزارش ها، امریکا در واکنش به گلوله باران یکی از مکاتب سازمان ملل متحد در غزه از سوی اسراییل که پناهگاه غیر نظامیان بی گناه بوده است، بدون ذکر نام اسراییل، آن را محکوم کرده؛ اما در مقابل، ذخایر تسلیحات استراتژیک خود که در اسراییل قرار دارد را در اختیار نظامیان اسراییلی قرار داده است. این بدان معناست که غیر نظامیان غزه، مستقیما با تسلیحات امریکایی، کشته می شوند و این یعنی، امریکا نیز شریک جرم و جنایت علیه بشریت در غزه است.
جهانیان بدون شک، با درک این حقایق، در کنار ابراز نفرت از رژیم منفور و خون ریز اسراییل، از امریکا و حمایتی که این کشور از جنایات اسراییل، انجام می دهد نیز اعلام نفرت و بیزاری می کنند.
ادامه این جنگ به شیوه ای که اکنون جریان دارد، بدون شک، به افزایش دامنه نفرت جهانی از امریکا و اسراییل منجر خواهد شد و تردیدی وجود ندارد که این امر، در درازمدت به یک همگرایی عظیم در سطح جهانی در برابر اسراییل خواهد انجامید که نهایتا به نابودی این رژیم مجعول و برساخته منجر خواهد شد.
عصر جهان تک قطبی به سر آمده و امریکا به هر میزانی که از نفوذ و قدرت جهانی اش در حمایت از اسراییل جنایتکار هزینه کند، درست به همان میزان، از قدرت بین المللی اش کاسته خواهد شد؛ تا آنکه در نهایت شمارش معکوس برای اضمحلال و فروپاشی اسراییل، تلاشی مبانی تمدن غرب و آشفتگی نظم نوین جهانی آغاز گردد.
محمدرضا امینی- خبرگزاری جمهور
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین