>> جمهور - کمپاین جمع آوری معتادین در شهر کابل آغاز شد
 
۰

کمپاین جمع آوری معتادین در شهر کابل آغاز شد

يکشنبه ۳۱ حمل ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۱۰
احمدظاهر سلطانی رییس شفاخانه ۳۰۰ بستر معتادین مواد مخدر جنگلک در این باره به خبرنگاران گفت که در کمپاین امروزی، بیش از ۱۰۰ معتاد برای تداوی به این بیمارستان انتقال داده می شود.
کمپاین جمع آوری معتادین در شهر کابل آغاز شد
کمپاین جمع آوری معتادین بی سرپناه از زیر پل ها و پارک های شهر کابل آغاز گردید.
این کمپاین از سوی وزارت های وزارت صحت عامه، وزارت امور داخله و وزارت کار و امور اجتماعی راه اندازی شده است.
قرار است به زودی این کمپاین در سراسر کشور راه اندازی شده و صدها تن از معتادین به خاطر درمان رایگان به درمانگاه و بیمارستان های کشور انتقال داده شود.
احمدظاهر سلطانی رییس شفاخانه ۳۰۰ بستر معتادین مواد مخدر جنگلک در این باره به خبرنگاران گفت که در کمپاین امروزی، بیش از ۱۰۰ معتاد برای تداوی به این بیمارستان انتقال داده می شود.
آقای سلطانی بیان داشت که این معتادین، برای ۴۵ روز زیر درمان قرار خواهند گرفت و بعد از تکمیل دوران درمان شان، دوباره رخصت می شوند.
به گفته ی وی؛ وزارت صحت عامه در سراسر کشور، ۱۴۰۰ بستر فعال برای تدواری معتادین کشور در اختیار دارد.
این گفته های مسوولین صحت عامه نشان می دهد که این وزارت تنها توانایی تداویی ۰.۱۴ درصد ( کم تر از نیم درصد) معتادین در کشور را دارد.
بر اساس معلومات وزارت مبارزه علیه موادمخدر بیش از یک میلیون تن معتاد به موادمخدر می باشند.
رییس شفاخانه ی ۳۰۰ بستر معتادین موادمخدر جنگلک مدعی است که آنان توانایی درمان ۱۱ درصد از معتادین در کشور را دارند.
آمارهایی که وی از تعداد معتادین ( بیش از یک میلیون) و تعداد بسترهای فعال وزارت صحت (۱۴۰۰ بستر در سراسر کشور) ارایه می دهد با گفته های وی هیچ گونه همخوانی ندارد.
گفتنی است که علاوه بر پایین بودن ظرفیت تداوی معتادین از سوی وزارت صحت عامه، درمان غیرمعیاری معتادین در بسیاری از بیمارستان های دولتی و خصوصی یکی از چالش های اساسی فراروی درمان معتادین است.
گفته می شود که بسیاری از معتادین بعد از انتقال به بیمارستان، به منظور تداوی و سپری کردن مراحل تداوی، به طور کامل درمان نشده و دوباره به موادمخدر روی می آورند و حتا برخی از آنان برای دومین و سومین بار به این بیمارستان ها انتقال داده می شوند.
درمان غیرمعیاری و نبود زمینه های کاری مناسب برای معتادین درمان شده؛ می تواند از عوامل اصلی بازگشت دوباره آنان به جمع معتادان موادمخدر باشد.
قابل ذکر است که بر اساس معلومات وزارت مبارزه علیه موادمخدر، بیشترین معتادین کشور در شهر کابل ساکن هستند که تعداد آنان به بیش از ۳۰ هزار نفر می رسد.
مهدی هاشمی ــ کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین