۰

شرح یک آدم ربایی در ولایت بلخ

پنجشنبه ۹ اسد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۱۶
شرح یک آدم ربایی در ولایت بلخ
حاجی محمد نبی یکی از بازرگانان ولایت بلخ که چندی پیش از سوی افراد ناشناس ربوده شده بود؛ روز چهار شنبه این هفته از چنگ آدم ربایان رهایی یافت.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ ریاست امنیت ملی در ولایت بلخ در خبر نامه ای که در اختیار رسانه ها قرار داد، نوشته است: " حاجی محمدنبی یکی از تاجران ولایت بلخ به تاریخ "۱۸" ماه رمضان از سوی چند اوباش از منطقه کارته ظهیرالدین فاریابی ربوده شده و به نقطه نامعلومی انتقال داده شده و بعد برای رهایی وی از خانواده اش مبلغ یک میلیون دالر امریکایی در خواست شده بود. اما خانواده وی بجای پرداخت این پول موضوع را به اداره امنیت ملی خبر می دهند و آنان نیز با پیگری جدی قضایا و ردیابی تماس تیلفونی آدم ربایان بالاخره موفق می شوند فرد ربوده شده را از مغاره کوهی در نزدیکی مارمل {یک ولسوالی در ۴۰ کیلومتری شهر مزارشریف} پیدا نموده و به خانواده اش تحویل دهند که در پیوند با این قضیه، دو تن نیز بازداشت می شوند. طراح و مجری اصلی این قضیه هنوز متواری است و افراد بازداشت شده صرفا وظیفه نگهداری از شخص ربوده شده را به عهده داشته اند".
مسوولین امنیتی ولایت بلخ ابراز امیدواری نمودند که با پیدا کردن سرنخ قضیه، متهم اصلی را نیز بزودی دستگیر خواهند کرد.
محب الله فرزند حاجی محمد نبی که برای تحویل گیری پدرش بخ ریاست امنیت ملی آمده بود، ضمن اظهار سپاسگذاری از تلاش نیروهای امنیتی کشور گفت: " اگر تلاش پیگیر آنان نمی بود؛ هرگز به این زودی پدرم رها نمی شد. آدم ربایان در بدل رهایی پدرم مبلغ یک میلیون دالر خواسته بودند که پرداخت این مبلغ گزاف در حد توان ما نبود".
وی اضافه کرد که فرد آدم ربا از آشنایان آنها است و در روز حادثه به بهانه پرداخت قرضداری هایش به در خانه شان آمده بود، تا قرضداری هایش را به پدرم بپردازد؛ اما همین که پدرش را از خانه بیرون می کشد؛ در راه با همدستی دو نفر دیگر وی را به نقطه نامعلومی انتقال می دهند.
حاجی مجمد نبی شخص ربوده شده در مورد ربوده شدن خود به خبرگزاری جمهور چنین توضیح داد: " در روز واقعه، یک تن از آشنایان که از مغازه پسرم مواد ساختمانی قرضی برده بود و مبلغ یک صد هزار افغانی قرضدار شده بود؛ به در خانه ما آمد و از من خواست تا همراه وی به دفترش بروم و مبلغ یاد شده که از یکسال بدینسو بالایش مانده بود را بپردازد. اما وی در راه با همکاری دو شخص دیگر با انداختن دستمال به دور گلویم و بستن دهانم مرا به نقطه نامعلومی انتقال دادند".
وی که به گفته خودش "۹۲" سال دارد از اینکه دوباره به آغوش خانواده اش باز می گردد نهایت خوشحال بود و برای موفقیت و سلامتی نیروهای امنیت ملی دعا می کرد.
بیکاری های مفرط و نبود زمینه های شغلی از یک سو و ضعف اخلاق و فساد گسترده اداری از سوی دیگر، عامل اصلی بعضی از جرایم اجتماعی و یا سازمان یافته در کشور خوانده می شود.
سید هدایت الله هاشمی – بلخ
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین