۰
کمیته مشترک ستادهای انتخاباتی:

تغییر نظام ریاستی و برگزاری لویه جرگه، شامل طرح حکومت وحدت ملی شد

شنبه ۲۵ اسد ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۰۸
سیدفاضل سنچارکی عضو کمیته مشترک ستادهای انتخاباتی می گوید که که بحث و مذاکرات کمیته مشترک در راستای نهایی کردن طرح حکومت وحدت ملی به گونه موفقانه پیش برده می شود.
تغییر نظام ریاستی و برگزاری لویه جرگه، شامل طرح حکومت وحدت ملی شد
امروز، سومین نشست کمیته مشترک ستادهای انتخاباتی برگزار شد که این کمیته، از هفته گذشته تاکنون، بالای نهایی کردن طرح حکومت وحدت ملی کار می کند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ سیدفاضل سنچارکی عضو کمیته مشترک ستادهای انتخاباتی می گوید که که بحث و مذاکرات کمیته مشترک در راستای نهایی کردن طرح حکومت وحدت ملی به گونه موفقانه پیش برده می شود.
آقای سنچارکی افزود: امروز، یکی از جنجالی ترین کمیته ها که همانا، تعریف ساختار حکومت وحدت ملی بود، روی میز کمیته مشترک قرار گرفت و در مجموع، هر دو ستاد انتخاباتی در کمیته مشترک، برای تفاهم در راستای حکومت وحدت ملی اراده قوی دارند.
این عضو کمیته مشترک ستادهای انتخاباتی می گوید: " با توجه به برداشت هایی که تیم مقابل دارد؛ امروز به چندین توافق کلی در طرح حکومت وحدت ملی دست یافته ایم؛ اما هنوز هم، پنج مورد اختلاف در کمیته مشترک وجود دارد و برداشت های اعضای کمیته مشترک از ساختار حکومت وحدت ملی یک سان نیست؛ ولی محتویات چارچوب سیاسی کاملا روشن و تعریف شده است".
به گفته آقای سنچارکی؛ در بحث و مذاکرات امروز کمیته مشترک ستادهای انتخاباتی، روی موضوعات، برگزاری لویه جرگه، تغییر نظام افغانستان، ریاست پست اجرایی، ریاست اپوزیسیون و گزینش مقام های عالی رتبه دولتی بحث و گفتگو کرده است.
وی تاکید می کند که کمیته مشترک امروز به توافق دست یافت تا لویه جرگه در جریان دو سال آینده برگزار شده و نیز نظام افغانستان از ریاستی به صدارتی تغییر نماید.
فاضل سنچارکی می گوید: در خصوص وظایف و صلاحیت های رییس اجرایی، هنوز اختلافات زیادی وجود دارد که در این مورد، فهرستی از هر دو جانب، روی میز کمیته مشترک ارایه کرده است.
فیض الله ذکی عضو دیگر کمیته مشترک که از اعضای تیم تحول می گوید که فعالیت های کمیته مشترک در راستای نهایی کردن طرح حکومت وحدت ملی به گونه بهتر پیش برده می شود.
آقای ذکی خاطرنشان می کند که بحث و مذاکرات امروز کمیته مشترک، هر دو ستاد انتخاباتی را به سوی وحدت ملی تشویق کرد و در آینده نزدیک، به هدف خود که "همانا حکومت وحدت ملی است" نزدیک خواهیم شد.
اختلافات در مورد وظایف و صلاحیت های پست اجرایی کابینه و توافق در راستای تغییر نظام از ریاستی به صدارتی در حالی صورت می گیرد که پیش از این، داکتر اشرف غنی احمدزی گفته بود، در صورت پیروزی، قدرت را در کشور تقسیم نخواهد کرد و نظام افغانستان نیز قابل تغییر نخواهد بود.
وحید فرزان ــ کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


Belgium
آقای سنچارکی این سخنان خیالی های شما است هرگیز نه قدرت تقسیم میشود نه هم حگومت نخست وزیری میشود این ها همه فریب کاری ها است چون اگر مجلس سراسری (لویجرگه) هم تشکیل شود فرمائشی خواهد بود نخست وزیری را قبول نمیکند آن وقت میگویم که گناهی ما نیست مجلس سراسری بود که قبول نکرد پشتون ها قدرت را تقسیم نمیکننده یاد تان باشد این شما ها هستید که ساد فکرمیکنید
موحب میهنی
راشد رستمى
Germany
برأيند اين توافق -اگر توافق بميان آيد- لابد يكى از نا كار آمد ترين حكومت ها خواهد بود!
پربازدیدترین