۰
باحضور روزنامه نگاران و فعالان رسانه ای؛

از هفتمین سالگرد نشرات روزنامه ماندگار تجلیل بعمل آمد

سه شنبه ۲۵ حمل ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۲۵
از هفتمین سالگرد نشرات روزنامه ماندگار تجلیل بعمل آمد

ازهفتمین سال نشرات روزنامه ماندگار طی مراسمی درکابل باحضور جمع زیادی از روزنامه نگاران و فرهنگیان کشور گرامی داشت به عمل آمد.
به گزارش خبرگزاری جمهور، در ابتدای این محفل، نظری پریانی مدیرمسئول روزنامه ماندگار، این روزنامه را آغازگر یک روند نقدگرایی بر کارکردهای دولت خواند.
آقای پریانی، نهادینه سازی دموکراسی، حقوق بشر و برابری ، پاسداری از ارزش های جهاد مردم افغانستان و ترویج روحیه وطن دوستی را از خطوط اساسی این روزنامه برشمرد.
به گفته وی، مبارزه روزنامه ماندگار در بازتاب نابسامانی های کشور در ۶ سال گذشته نتیجه داده و این روزنامه با وجود تمام تهدیدها بدون هیچ هراسی راه خود را ادامه خواهد داد. وی گفت ما در طول این شش سال مشکلات زیادی داشته ایم، موانع و تهدیدهای فراوانی پشت سر گذاشته ایم و کارشکنی های زیادی را تجربه کرده ایم و حتی برخی شرکت ها که آگهی بازرگانی به ما می دادند را نیز از این کار مانع شده اند.
آقای پریانی افزود که در آینده، آزادی بیان محدودتر خواهد شد اما ما مصمم به تداوم کار رسانه ای خود هستیم.
احمدولی مسعود صاحب امتیاز روزنامه ماندگار در این محفل اظهار داشت که دفاع از موضع حق و عدالت از دلایل تداوم و ماندگاری این روزنامه بوده است.
آقای مسعود بیان داشت که این روزنامه به دلیل خطوط اساسی که در پیش گرفته است از زمان تاسیس تاکنون با تهدیدهای جدی روبرو بوده ولی به رغم آن هم هرگز از موضع خود عقب نشینی نکرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسایل سیاسی روز کشور پرداخته و نسبت به عملکرد رهبران حکومت وحدت ملی انتقاد کرد.
صاحب امتیاز روزنامه ماندگار گفت که حکومت وحدت ملی با انبوهی از مشکلات مواجه است که بیشتر آن، مربوط به حکومت قبلی بوده است و این مساله در کنار عدم تعریف مناسب از پروژه هایی مانند صلح، جنگ، دموکراسی و... سبب شده که رهبران سیاسی در ابتدای کارشان با بن بست روبرو شوند.
آقای مسعود، عدم ارائه یک تعریف واضح از حکومت وحدت ملی از سوی رهبران سیاسی، نبود اراده قوی سیاسی برای تشکیل یک حکومت واقعی ملی، دخالت استخبارات منطقه و فرامنطقه ای در افغانستان و نابسامانی هایی را که از حکومت پیشین افغانستان به جا مانده را از عوامل ناکامی حکومت فعلی خواند.
رییس بنیاد احمدشاه مسعود با انتقاد از خوشبینی حکومت نسبت به پیشرفت در پروسه ی صلح افزود: "این چگونه امکان دارد که پاکستان در یک روز، استراتژی خود در قبال افغانستان را تغییر دهد! منشاء این خوشبینی ها از کجاست؟ رهبران حکومت باید به مردم افغانستان در این باره پاسخگو باشند".
وی تشکیل "لویه جرگه قانونی و اضطراری" و عملی شدن مواد تفاهمنامه ی سیاسی که میان حکومت وحدت ملی به امضا رسیده و شکل گیری حکومت واقعی وحدت ملی را راهکاری برای بیرون رفت از این چالش های کشور عنوان نمود. وی در توضیح لویه جرگه قانونی و اضطراری گفت که نصاب اعضای شورای ولسوالی لویه جرگه را می توان بطور اضطراری، از میان اعضای فعلی شورای ولایتی تکمیل کرد و آنگاه لویه جرگه را دایر نمود.
در همین حال عبدالحفیظ منصور نماینده مردم در مجلس نمایندگان ضمن قدردانی از تلاش های دست اندرکاران روزنامه ماندگار، پیرامون رسالت رسانه ها در کشور سخنرانی نمود.
آقای منصور بیان داشت که پوشش مسایل با در نظرداشت شرایط زمانی و مکانی و در محوریت منافع ملی از مسایل مهمی است که رسانه ها باید به آن توجه داشته باشند.
وی با بیان این مطلب که پردازش به مسایل از سوی رسانه ها، تنها بعد اطلاع رسانی ندارد خاطرنشان ساخت که رسانه ها باید پیامد نوعیت پردازش شان را در جامعه نیز مدنظر گرفته و بعد از آن به نشر و پخش خبرها و گزارش های خود بپردازند.
در این محفل چهره های دیگر رسانه ای نیز به ایراد سخن پرداختند و از کار این روزنامه تمجید نمودند
مهدی هاشمی- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین