۰
طی نشستی علمی بیان شد:

مردم، نقش آگاهانه تری را برای انتخاب نمایندگان مجلس ایفا کنند

دوشنبه ۳۱ حمل ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۳
مردم، نقش آگاهانه تری را برای انتخاب نمایندگان مجلس ایفا کنند
در نشستی علمی که زیر عنوان " تشویق جوانان برای اشتراک در انتخابات" برگزار شده بود؛ آگاهان و کارشناسان سیاسی و اجتماعی ولایت بلخ، روی چگونگی اشتراک جوانان و در پروسه انتخابات و نقش تعیین کننده آنان در این روند سرنوشت ساز بحث و تبادل نظر کردند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ این نشست که در تالار شورای ولایتی بلخ و با حضور شمار زیادی از دانشجویان دانشگاه بلخ و تنی چند از استادان این دانشگاه و کارشناسان عرصه سیاسی و اجتماعی این ولایت برگزار شده بود، ضمن تاکید بر نقش تعیین کننده جوانان که نزدیک به ۶۵% کل جمیعت کشور را تشکیل می دهند، روی میکانیزم و شیوه های مشارکت این قشر در مهم ترین پروسه سرنوشت ساز کشور "یعنی انتخابات پارلمانی پیش رو" بحث های کارشناسانه صورت گرفته و به سوالات حاضران نیز پاسخ های در خور ارایه گردید.
فض الرحمان فکرت استاد دانشگاه بلخ و یکی از کارشناسان سیاسی این ولایت برگزاری گفتمان های این چنینی را یکی از پیش شرط های اساسی جوامع رسالتمند دانسته و بیان داشت که با گفتمان است که ما قادر می شویم تا میزان علاقمندی و شیوه دید مردم را نسبت به تحولات جاری در کشور ارزیابی نموده و با طرز دید آنها نسبت به دولت، ملت و سطح توقعات آنان از دولتمردان و سایر نیازمندی های آنان آشنایی پیدا می کنیم.
آقای فکرت ضمن اینکه پارلمان را مظهر اراده ملی یک جامعه دیموکراتیک می داند، اما شیوه گزینش نمایندگان مردم را در این پارلمان بسیار حیاتی و ضروری پنداشته و انتخاب آگاهانه جوانان می تواند، جامعه را بسوی خوش بختی بکشاند، همانگونه که انتخاب نابجا و گزینش افراد ناشایسته باعث تباهی یک جامعه می شود.
خانم ماریا رهین استاد دانشکده ادبیات بلخ و یکی از برگزار کنندگان این نشست، هدف از برگزاری این نشست را آشنایی جوانان با وظایف و مسوولیت های پارلمان اعلام نموده و بصورت مشخص موضوع بحث امروز را در مورد دایره صلاحیت ها و مسوولیت های این نهاد قانونگذاری در کشور عنوان کرد.
به باور وی؛ به دلیل کم سوادی و عدم آشنایی برخی از نامزدان در دوران تبلیغات انتخاباتی شان، عده ای از آنها بدون آشنایی با محدوده قانونی صلاحیت های شان در چارچوب قانون، برای فریب اذهان مردم و رسیدن به کرسی نمایندگی، وعده های غیرقابل عملی شدن را برای مردم میدهند.
این گفتمان در حالی برگزار می شود که بنا به گفته آگاهان؛ انتخابات پارلمانی کشور به مدت یکسال به تعویق افتاده و با افزایش روز افزون نا امنی ها هیچ دورنمای روشنی از آینده سیاسی کشور به چشم نمی خورد.
از جانبی دیگر دست اندازی ها و تقلب های گسترده انتخابات ریاست جمهوری گذشته باعث شده که مردم علاقه چندانی برای رفتن به پای صندوق های رای دهی آینده نداشته باشند.
سیدهدایت الله هاشمی ــ بلخ
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین