۱

واکنش حزب التحریر به اظهارات ریاست اجرایی کشور

سه شنبه ۳ قوس ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۴
واکنش حزب التحریر به اظهارات ریاست اجرایی کشور


دفتر حزب التحریر با نشر اعلامیه ای در صفحه فیسبوک این حزب، اظهارات روز گذشته آقای عبدالله رییس اجرایی کشور را رد کرد.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ در اعلامیه ای این حزب آمده است: " رییس اجرایی در نشست شورای وزیران گفته است: حزب التحریر شاخه غیرنظامی احزاب تروریستی است که نسل جوان و مردم را به رفتن به طرف فعالیت‌های تروریستی تشویق می‌کند که این گفته ها از سوی حزب التحریر رد می شود."
در اعلامیه این حزب آمده است: " فعالیت‌های حزب التحریر در حالی باعث سراسیمه‌گی دولت دست نشاندۀ جان‌کری شده و آن را تروریستی قلمداد می‌کند که روزانه ده‌ها و صدها مسلمان در افغانستان از سوی استخبارات غربی و منطقه به شکل وحشیانه کشته می‌شوند؛ ولی دولت همواره در قبال همچون جنایاتی سکوت نموده و در بسا موارد شریک جرم بوده است و این مسلمان‌کشی‌ها را اعمال تروریستی نمی‌داند".
حزب التحریر در اعلامیه خود نگاشته است که رییس اجرایی کشور برای صحت ادعاهایش کوچک ترین ثبوت و مدرکی ندارد.
این اعلامیه پس از آن به نشر می رسد که داکتر عبدالله عبدالله، رییس اجرایی دولت گفته است که حزب التحریر در افغانستان فعالیت گسترده دارد و این حزب از شاخه‌های غیرنظامی گروه‌های تروریستی است.
او تاکید کرد که این حزب جوانان را تشویق می‌کند تا به گروه‌های تروریستی بپیوندند.
آقای عبدالله روز گذشته در نشست شورای وزیران گفت که فعالیت این گروه از نظر نهادهای امنیتی افغانستان به دور نمانده و از آن نظارت می‌شود؛ اما تاکنون اقدامی در مورد منع فعالیت این گروه نشده است.
حزب التحریر در سال ۱۹۵۳میلادی توسط شیخ تقی‌الدین روحانی فلسطینی تاسیس شد.
این حزب باورمند به ایجاد یک خلافت اسلامی در سراسر جهان است و هر کشور یک ولایت این خلافت در نظر گرفته می‌شود.
پیروان این حزب می‌گویند که حزب التحریر در ۴۵کشور جهان فعالیت دارند.
فعالیت حزب التحریر بعد از سقوط طالبان در سال ۲۰۰۳میلادی در افغانستان آغاز به فعالیت مخفی کرده است و به طور غیرقانونی فعالیت دارد.
زهرا جویا ــ کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


Ali
عبدالله چه وقت بیدار خواهد شد؟!
عبدالله در روز گذشته در جلسۀ شورای وزیران حزب التحریر را متهم به فعالیت های تروریستی نمود. در حالیکه حزب التحریر مبارزۀ فکری و سیاسی را منحیث طریقۀ تأسیس خلافت اسلامی با استنباط از نصوص شرعی اختیار نموده و متوصل شدن به فعالیت های نظامی را قبل از تأسیس حکومت اسلامی مغایر این طریقه می داند.
عبدالله به عوض اینکه صدایش را علیه استخبارات امریکا، استخبارات منطقه، شبکه های تروریستی مانند بلک واتر، ریموند دیویس و غیره بلند نموده و از اعمال تروریستی آنان و فعالیت های تفرقه افگنی که منجر به تجزیۀ مسلمانان افغانستان ، اعتراض نماید، بر عکس، حزب التحریر را متهم به اعمال تروریستی می نماید درحالیکه هدف اصلی حزب التحریر وحدت امت مسلمه در تحت خلافت واحد اسلامی می باشد و بس.
پربازدیدترین