۰
وزارت فرهنگ:

نشرات رسانه های پاکستانی در افغانستان قطع شود

سه شنبه ۲۰ دلو ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۳۱
نشرات رسانه های پاکستانی در افغانستان قطع شود


مسوولان در وزارت فرهنگ می گویند که نشرات رسانه های پاکستانی در افغانستان باید قطع گردد.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ هارون حکیمی مشاور و سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت: " همانطوری که پاکستان نشرات رسانه های افغانی را در آن کشور قطع کرده و ممنوع قرار داده است؛ ما نیز از حکومت می خواهیم عمل بالمثل انجام دهد و نشرات رسانه های پاکستانی را در کشور قطع کند".
دولت پاکستان نشرات رسانه های افغانستان را در آن کشور قطع کرده است؛ ولی برخی رسانه های آن کشور در بخش های جنوبی افغانستان نشرات دارد.
آقای حکیمی تاکید ورزید: حکومت افغانستان باید جلو نشرات رسانه های پاکستانی را در داخل کشور بگیرد.
از سویی هم؛ کمیسیون رسانه های همگانی و وزارت اطلاعات و فرهنگ بر عملی شدن مقررات جدید در رابطه به حقوق خبرنگاران در رسانه های خصوصی، تاکید ورزیدند.
در مقررات جدید فعالیت رسانه های همگانی خصوصی، نحوه قرارداد، حقوق و امتیازات خبرنگاران و مکلفیت آنان در برابر رسانه ها توضیح داده شده و دو طرف مکلف به رعایت آن مقررات دانسته می شوند.
اخپلواک صافی رییس کمیسیون رسانه های همگانی گفت: " مطابق مقرره نشر شده، ما مکلف هستیم از حقوق خبرنگاران در برابر مالکین رسانه های خصوصی دفاع کنیم".
آقای صافی افزود: پیش از این برخورد ظالمانه و اخراج اجباری خبرنگاران از سوی مالکین رسانه ها دیده می شد؛ اما پس از این هیچ رسانه ای چنین کاری نمی تواند انجام دهد و یا از صلاحیت خود سوءاستفاده کند.
او برخورد مالکین رسانه ها را با خبرنگاران نگران کننده خواند و خاطر نشان کرد: رسانه های هستند که برخلاف قرار داد با خبرنگاران، ۲، ۳ تا ۴ ماه معاش کارمندان خود را نمی پردازند.
به گفته وی؛ در دو هفته اخیر، دو مورد شکایت از خبرنگاران به کمیسیون رسانه های همگانی رسیده که از سوی این کمیسیون حل شده است.
مژگان مصطفوی معین نشراتی وزارت اطلاعات و فرهنگ نیز گفت: " وزارت تعهد جدی برای تطبیق مقرره جدید رسانه های خصوصی دارد و اگر از این مقرره عدول شود؛ دولت از قوه قهریه در برابر مالکین رسانه ها کار خواهد گرفت و در هر صورت ما از خبرنگاران دفاع خواهیم کرد".
خانم مصطفوی افزود: اگر این مقررات به طول کامل رعایت شود، مشکلات خبرنگاران حل خواهد شد.
مطابق مقررات جدید، رسانه های خصوصی باید جواز شانرا تا شش ماه دیگر تمدید کنند؛ در غیر آن تا ۸ ماه پول حق جواز دو برابر و پس از آن جوازشان لغو خواهد شد.
عبدالله امینی – کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین