۰

خشم نمایندگان از کشته شدن یکی از دانشجویان گروگان گرفته شده در غور

شنبه ۱ عقرب ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۳۷
نمایندگان مناطق مرکزی در مجلس از کشته شدن یکی از دانشجویان دانشگاه غور که توسط فرماندهان حزب جمعیت اسلامی در غور گروگان گرفته شده بود، به شدت انتقاد کردند.
خشم نمایندگان از کشته شدن یکی از دانشجویان گروگان گرفته شده در غور

نمایندگان مناطق مرکزی در مجلس از کشته شدن یکی از دانشجویان دانشگاه غور که توسط فرماندهان حزب جمعیت اسلامی در غور گروگان گرفته شده بود، به شدت انتقاد کردند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ این نمایندگان هشدار می دهند، در صورت که دولت به امنیت شاهراه های منتهی به مناطق مرکزی توجه نکند و گروگانگیری و کشتار مسافران ادامه یابد، جنگ قومی و مذهبی در کشور به راه خواهد افتاد و تمامی مسوولیت های بعدی بر دوش رهبران حکومت حکومت خواهد بود.
نادرشاه بحر نماینده مردم غور در مجلس گفت: "متاسفانه با وجود تمام تلاش های که از سوی نمایندگان مناطق مرکزی انجام شد، پریروز(دو روز پیش) یکی از دانشجویان دانشگاه غور که در مسیر راه به گروگان گرفته شده بودند، کشته شده و جنازه اش در مسیر جاده غور انداخته و به مسوولان محلی زنگ زده اند که بیایید این جسد را تحویل بگیرید".
آقای بحر ضمن انتقاد شدید از مقام های امنیتی در این خصوص افزود، عبدالله عبدالله رییس اجرایی حکومت به نمایندگان مناطق مرکزی وعده داده بود که پس از نشست بروکسل به این موضوع گروگانگیری رسیدگی می کند؛ اما تا هنوز کاری انجام نداده است.
او هشدار داد، اگر بیش از این توقعات مردم مناطق مرکزی به ویژه تامین امنیت شاهراه های منتهی به این مناطق از سوی حکومت نادیده گرفته شود، مردم خود اقدام خواهند کرد.
فکوری بهشتی نماینده مردم بامیان در مجلس نیز گفت: "۴۵روز از گروگانگیری پنج دانشجوی دانشگاه غور که چند تن آنان از بامیان بودند، می گذرد؛ اما حکومت برای رهایی آنان هیچ کاری را انجام نکرد تا بالاخره یکی از آنان به شکل بی رحمانه توسط گروگان گیران به قتل رسیده است".
آقای بهشتی خاطر نشان کرد که دو فرمانده حزب جمعیت اسلامی این پنج دانشجو را به گروگان گرفته اند.
این پنج دانشجو ۴۵روز پیش هنگامی از کوتل موسوم به "شینیه" ولسوالی دولت آباد ولایت غور ربوده شدند که از شهر فیروزکوه مرکز این ولایت به سمت ولسوالی لعل و سرجنگل در حرکت بودند.
غلام حسین ناصری نماینده مردم میدان وردک در مجلس نیز گفت: "بیش از چند هفته می شود که شاهراه میدان وردک پس از گروگان گیری یازده مسافر(در دره میدان) بر روی وسایط مسدود است؛ ولسی جرگه در این خصوص مسوول است، چرا مسوولان امنیتی را نخواستید که در این مورد پاسخ می دادند".
آقای ناصری بیان داشت، در صورت که دولت توجه نکند، مردم مناطق مرکزی حق دارند که خود برای نجات فرزندان شان اقدام کنند.
سید علی کاظمی دیگر عضو مجلس نمایندگان هم گفت، مسدود شدن مسیر شاهراه میدان وردک – مناطق مرکزی سبب ایجاد جبهه گیری های قومی و مذهبی شده و شماری از مردم مناطق مرکزی تصمیم گرفته اند تا برای نجات مسافران گروگان گرفته شده و بازگشایی این مسیر خود کاری انجام دهند.
آقای کاظمی هشدار داد: "اگر حکومت به وضعیت شاهراه های منتهی به مناطق مرکزی توجه نکند و موضوع به مبارزه مسلحانه کشانده شود، سرنوشت افغانستان با سرنوشت عراق و سوریه مشابه خواهد شد".
به گفته وی، حکومت مرکزی به ویژه نهادهای امنیتی تا هنوز مسوولیت خود را در رفع نا امنی در مسیر شاهراه منتهی به مناطق مرکزی انجام نداده اند.
نزدیک به سه هفته است که شاهراه میدان وردک – بامیان، بر روی ترافیک مسدود است.
این شاهراه پس از آن مسدود شد که طالبان مسلح یازده مسافر را از موترها پیاده کرده و با خود بردند.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین