۰

موقفگیری توهین آمیز رسانه‌های پاکستان علیه رییس جمهور افغانستان

چهارشنبه ۱۷ قوس ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۰۲
پس از آن که رییس جمهور غنی در ششمین کنفرانس قلب آسیا بار دیگر پاکستان را حامی تروریزم خواند، رسانه های این کشور علیه وی به شدت موقفگیری توهین آمیز گرفته اند.
موقفگیری توهین آمیز رسانه‌های پاکستان علیه رییس جمهور افغانستان

پس از آن که رییس جمهور غنی در ششمین کنفرانس قلب آسیا بار دیگر پاکستان را حامی تروریزم خواند، رسانه های این کشور علیه وی به شدت موقفگیری توهین آمیز گرفته اند.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ برخی از رسانه های پاکستانی با الفاظ تند؛ رکیک و زشت آقای غنی را مورد حمله قرار داده اند.
اما ریاست جمهوری افغانستان این موضعگیری رسانه های پاکستانی علیه آقای غنی را یک امر عادی دانسته و می گوید که کسانی که طرفدار صلح نیستند بدون شک از پیام رییس جمهور استقبال نمی کنند.
شاه حسین مرتضوی، معاون سخنگوی رییس جمهور به صدای امریکا گفته است که آنچه را که محمد اشرف غنی، رییس جمهور افغانستان، در نشست قلب آسیا در مورد پاکستان گفت، انعکاس واقعیت ها در منطقه می باشد که مورد استقبال گستردۀ رسانه های افغانستان قرار گرفت.
اما آقای مرتضوی موقفگیری های توهین آمیز رسانه های پاکستانی در مقابل رئیس غنی را یک امر عادی تلقی کرده است.
آقای مرتضوی گفته است:"بسیار طبیعی است، کسانیکه طرفدار صلح و ثبات افغانستان نیستند، بدون شک از این پیام ها استقبال نمی کنند".
حملات لفظی و توهین آمیز رسانه های پاکستانی در برابر آقای غنی پس از آن صورت گرفت که وی در جریان نشست قلب آسیا که در هند برگزار شده بود، چندین بار پاکستان را حامی افراطگرایی در منطقه خواند.
آقای غنی در این نشست خطاب به سرتاج عزیز مشاور امنیت ملی و اموربین المللی پاکستان گفت که ۵۰۰ میلیون دالری را که پاکستان سخاوتمندانه برای بازسازی افغانستان متعهد شده، می‌تواند به خوبی برای جلوگیری از افراط گرایی در پاکستان به مصرف برسد؛ چون بدون صلح هیچ پولی نمی‌تواند نیازمندی مردم افغانستان را مرفوع سازد.
پس از آن سرتاج عزیز در مصاحبه با رسانه های پاکستانی در واکنش به سخنرانی و اظهارات آقای غنی در کنفرانس قلب آسیا گفت که آقای غنی آنچه که هند می خواست بشنود بیان کرد.
بر عکس انتقاد های شدید سیاستمداران و رسانه های پاکستانی از اظهارات رییس جمهور، اظهارات آقای غنی در افغانستان مورد استقبال گسترده و حتی منتقدین اش قرار گرفته است.
رحمت الله نبیل، رییس پیشین امنیت ملی که گاه گاهی از پالیسی های آقای غنی در مقابل پاکستان انتقاد می کند، در صفحۀ تویتر خود نوشته است که از موقفگیری های اخیر حکومت افغانستان بر ضد "پالیسی های دو روی پاکستان"حمایت می کند.
امرالله صالح که در گذشته وی نیز ریاست امنیت ملی افغانستان را بر عهده داشت و از منتقدین آقای غنی به شمار میرود، نیز در صفحۀ توتیر خود از اظهارات وی استقبال کرده است. آقای صالح نوشته است که "عقاب زخمی هیچگاهی رام نمی شود و این احساسی است که افغان ها در مقابل پاکستان دارند.
آقای صالح همچنین از رییس جمهور افغانستان به دلیل رد تعهد پولی پاکستان برای افغانستان ابراز سپاس گذاری کرده است، زیرا به باور وی پول حکومت پاکستان "آغشته با خون" است.
شورای ملی افغانستان نیز ضمن استقبال از رد کمک مالی پاکستان تاکید کرده است که رد کمک مالی پاکستان به افغانستان از سوی رییس جمهور جواب دندان شکن به مداخلات این کشور می باشد.
در همین حال مجیب خلوتگر، رییس نهاد حمایت کننده رسانه های آزاد افغانستان یا نی، نیز واکنش ژورنالستان و رسانه های پاکستانی را خلاف موازین رسانه ای و توهین به مردم افغانستان تلقی کرد و گفت:"اهانت به رییس جمهور یک کشور، اهانت به تمام شهروندان یک کشور شمرده می شود".
آقای خلوتگر همچنین گفت، آنچه را که رسانه های پاکستانی در مورد رییس جمهور افغانستان نشر کردند، "نه شایسته یک رسانۀ بی طرف و حرفه ای است، و نه شایستۀ یک خبرنگار بی طرف. آنان باید به صورت رسمی و رسانه ای پوزش بخواهند".
خبرگزاری جمهور- کابل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین