۰
برخی نمایندگان مجلس:

اگر بریتانیا صادقانه همکاری کند مشکلات افغانستان و پاکستان پایان می یابد

پنجشنبه ۲۶ حوت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۴
برخی نمایندگان مجلس می گویند که اگر بریتانیا صادقانه برای حل مسایل افغانستان و پاکستان همکاری کند نتیجه ای مثبتی در پی خواهد داشت.
اگر بریتانیا صادقانه همکاری کند مشکلات افغانستان و پاکستان پایان می یابد


برخی نمایندگان مجلس می گویند که اگر بریتانیا صادقانه برای حل مسایل افغانستان و پاکستان همکاری کند نتیجه ای مثبتی در پی خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ همزمان با برگزاری نشست سه جانبه افغانستان، پاکستان و بریتانیا در لندن، شماری از نمایندگان مجلس می گویند که همکاری های صادقانه بریتانیا برای حل مشکلات افغانستان و پاکستان نتیجه مثبت خواهد داد.
این نشست با اشتراک حنیف اتمر مشاور امنیت ملی افغانستان، سرتاج عزیز مشاور امنیت ملی نخست وزیر پاکستان و مارک لیل گرانت مشاور امنیت ملی بریتانیا روز گذشته در لندن برگزار شد.
هدف این نشست حل مسایل ترانزیتی، چگونگی مبارزه با تروریزم، بهبود روابط سیاسی و جلوگیری از آزار و اذیت مهاجران افغانستان در پاکستان خوانده شده است.
روابط افغانستان و پاکستان اخیراً به شدت پرتنش شده است؛ طوری که پاکستان مرزهایش را بروی افغانستان مسدود کرده، حملات انتحاری و جنگ ها در افغانستان را شدت بخشیده و مهاجران افغان را به شدت آزار و اذیت می کند.
قیس حسن نماینده مردم کابل در مجلس در این رابطه به خبرگزاری جمهور گفت: "امیدواریم افغانستان با استفاده از این نشست های لابی گری نموده و پاکستان را بیشتر زیر فشار قرار دهد".
آقای حسن فازود، امریکا و بریتانیا حامیان اصلی دولت پاکستان است و اگر این دو کشور بخواهند مشکلاتی که از سوی پاکستان متوجه افغانستان است، حل خواهد شد.
به گفته وی، دولت افغانستان باید امریکا و بریتانیا را قناعت دهد که پاکستان از تروریزم حمایت می کند تا آن کشورها با استفاده از نفوذی که بالای پاکستان دارد فشار بیشتری بر اسلام آباد وارد کنند.
مجیب الرحمان رحیمی سخنگوی ریاست اجرایی نیز ابراز امیدواری کرد، نشست لندن برای حل مسایل افغانستان و پاکستان نتیجه خوبی در پی داشته باشد.
آقای رحیمی افزود، افغانستان از هر طریق ممکن تلاش می کند تا مشکلات دو کشور از مجاری دیپلماتیک حل گردد.
این در حالی است که دولت افغانستان به تازه گی از تخطی های مرزی و مداخلات صریح پاکستان در امور داخلی افغانستان به سازمان ملل متحد نیز شکایت کرده است.
آگاهان بر این باور اند که اگر افغانستان با استفاده از سیاست فعال دیپلماتیک بتواند پاکستان را زیر فشار قرار دهد، اسلام آباد مجبور خواهد شد که دست از حمایت تروریزم بردارد و یا حد اقل برخی فعالیت های تروریستی ضد افغانستان را از خاک خود جلوگیری کند.
پاکستان به دلیل نزدیکی افغانستان و هند، حملات تروریستی و جنگ ها را با استفاده از آموزش، تمویل و تشویق تروریستان به داخل افغانستان انجام می دهد.
دولت افغانستان می گوید که اکثر حملات تروریستی و تهاجمی طالبان به همکاری سازمان استخباراتی پاکستان در افغانستان انجام می شود و تروریستان طالب در خاک پاکستان پناهگاه‌های امن دارند.
عبدالله امینی- مجلس شورای ملی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین