۰

اسلام آباد: ایجاد دیوار در امتداد دیورند، از سیاست های درازمدت ماست!

سه شنبه ۲۴ اسد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۳۷
"سهیل امان" فرمانده نیروی هوایی ارتش پاکستان امروز سه شنبه (۲۴ اسد) اعلام کرده است که کشیدن دیوار در امتداد خط دیورند از سیاست های برگشت ناپذیر اسلام آباد است و از این تصمیم به هیچ عنوان عقب نشینی نخواهند کرد.
اسلام آباد: ایجاد دیوار در امتداد دیورند، از سیاست های درازمدت ماست!



فرمانده نیروی هوایی ارتش پاکستان گفته است که ایجاد دیوار مرزی در امتداد دیورند از سیاست های بلندمدت این کشور به حساب می رود.
به گزارش بخش بین الملل خبرگزاری جمهور؛ "سهیل امان" فرمانده نیروی هوایی ارتش پاکستان امروز سه شنبه (۲۴ اسد) اعلام کرده است که کشیدن دیوار در امتداد خط دیورند از سیاست های برگشت ناپذیر اسلام آباد است و از این تصمیم به هیچ عنوان عقب نشینی نخواهند کرد.
به نقل از داون نیوز؛ این فرمانده ارتش پاکستان تاکید کرد که امریکا در تامین امنیت افغانستان ناکام بوده؛ اما اسلام آباد با "طرح های سازنده" ای که داشته موفق شده تروریسم را "سرکوب!" کند.
ایجاد دیوار از سوی پاکستان در امتداد خط دیورند، از بزرگترین موارد اختلافی بین کابل و اسلام آباد است.
کابل بارها به این مساله واکنش نشان داده و آن را نقض صریح حقوق افغانستان دانسته و از پاکستان خواسته تا از این کار اجتناب کند.
افغانستان خط دیورند را به عنوان مرز رسمی با پاکستان به رسمیت نمی شناسد و خواستار بازنگری در معاهده ای شده که بیش از صد سال پیش، بین عبدالرحمان خان – شاه وقت افغانستان – و کمپنی هند شرقی (حاکمیت بریتانیا در شبه قاره هند) منعقد گردیده و خطی مرزی بین هند و افغانستان کشیده شد.
پس از ظهور پاکستان، این کشور مرز دیورند را به رسمیت شناخته و این مجادله دهه هاست ادامه یافته و باعث تنش های زیادی بین دو کشور شده است.
پاکستان متهم است که مسوول چالش های امنیتی در افغانستان بوده و گروههای تروریستی را در این کشور حمایت می کند.
اما این فرمانده نیروهای هوایی پاکستان می گوید که مساله مبارزه با تروریسم مربوط به خود افغانستان است و باید در این راستا تلاش کند. متهم کردن پاکستان به حمایت از تروریسم این مشکل را رفع نخواهد کرد.
اظهارات این مقام نظامی پاکستان در حالی ابراز می گردد و کشورش را از اتهام های موجود مبرا می داند که چندی پیش، کنگرس امریکا، دولت اسلام آباد را حامی بزرگ القاعده و طالبان در افغانستان خوانده بود. این نهاد قانون گذاری امریکا از کاخ سفید خواسته بود تا در سیاست های حمایتی خود از پاکستان تجدیدنظر کند.
خبرگزاری جمهور – اموربین الملل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین