۰

کارگاه مشورتی شوراهای شهرداری حوزه شمال

سه شنبه ۴ سنبله ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۵۰
کارگاه مشورتی شوراهای شهرداری حوزه شمال
کارگاه آموزشی دو روزه ای زیر عنوان " رهنمود شوراهای مشورتی شهرداری های حوزه شمال" به منظور پیشبرد بهتر کارهای شهرداری و امور مربوط به آن در شهر مزار شریف راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری جمهور؛ محمدیونس "مقیم" شهردار مزار شریف که در این نشست شرکت کرده بود؛ در گفتگو با رسانه ها هدف از برگزاری این کارگاه را بهبود کیفیت کاری شهرداری ها و استفاده متقابل از تجارب همدیگر و استفاده سودمند از مشورت های افراد خبره و کارفهم در ایجاد یک شهر سالم و مدرن عنوان کرد.
آقای مقیم اضافه کرد که حدود ۲۰ کیلومتر خیابان باقیمانده از سال پار زیر کار قراردارد و به زودی کار آن به پایان رسیده است.
ایشان در قسمت پیشرفت برنامه کاری شهرداری مزار شریف ابراز داشت که در سال جاری(۱۷) خیابان فرعی در نقاط مختلف این شهر زیر کار قرار دارد و پس از منظوری کمیته تدارکات، کار کانکریت ریزی آن آغاز و به بهره برداری سپرده خواهد شد.
شهردار مزارشریف همچنین در مورد بودجه شهرداری و راه های تامین آن به خبرنگاران گفت: در شش ماه اول سال، پیش بینی شده که در آمدهای این اداره به (۳۵۰) میلیون افغانی برسد که تا حال مبلغ(۲۱۰) میلیون آن بدست آمده است.
همچنین آقای شهردار در قسمت بازسازی و نوسازی شهر اضافه کرد که یک پارک تفریحی در شهرک موسوم به پروژه((S این شهر و پنج باب تشناب زنانه و مردانه در مرکز شهر در نظر گرفته شده تا از آلودگی بیشتر شهر جلوگیری به عمل آید.
آقای مقیم مهم ترین چالش ها را عدم پرداخت تکس صفایی املاک شهر توسط صاحبان منازل و جواز صنفی کسبه کاران دانست که به وقت معین آن پرداخته نمی شود.
آقای پشتونیار "درانی" نماینده ارگان های محلی شهرداری ها هدف از ایجاد شورای مشورتی شهرداری ها را تبادل تجارب و ایجاد پل ارتباطی میان دولت و مردم عنوان نموده و یادآور شد که تاکنون در (۳۰) شهر کشور این نهاد ایجاد شده و صرف در سه شهر (قلات، شرن و فارون نورستان) این شوراها بنا بر بعضی دلایل به وجود نیامده است.
آقای درانی یکی از مشکلات اساسی شهرها را مهاجرت روز افزون روستاییان دانسته که با اصول و فرهنگ شهر نشینی آشنایی نداشته و باعث آلودگی فضای شهر بدلیل پخش زباله ها می شوند.
آقای پشتون یار عدم پرداخت محصول شهرداری ها از سوی شهروندان، غصب زمین های دولتی از سوی زورمندان را از چالش های دیگر برشمرد که شهرداری ها و سایر ارگان های دولتی با آن روبرو است.
مطابق قانون اساسی افغانستان شهرداران باید توسط آرای مستقیم مردم انتخاب شوند و قرار است انتخابات شهرداری ها پس از برگزاری انتخابات پارلمانی در این کشور برگزارشود.
سید هدایت الله هاشمی- بلخ
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین