۰

فاجعه درمانی در غور

شنبه ۱۱ دلو ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۱۵
فاجعه درمانی در غور
مسوولان بیمارستان مرکزی ولایت غور گفته اند که بیماران این نهاد درمانی، در بحرانی ترین وضعیت به سر می برند و در بسیاری از موارد بر روی یک چپرکت، ۵ نفر بستری می باشند.
بنا بر گفته های آنان؛ این وضعیت در حالی است که حدود ۳ ماه از پایان ساخت شفاخانه ی جدید این ولایت سپری شده و به دلیل عدم موجودیت برق، دولت نتوانسته از آن بهره برداری کند.
به گزارش جمهورنیوز؛ داکتر جمعه گل یعقوبی، رییس بیمارستان غور می گوید: با وجود پایان کار ساخت بیمارستان جدید این ولایت که دارای جای مناسب می باشد؛ اما تاکنون هم بیماران به بیمارستان قدیمی که فاقد هرگونه امکانات و جای مناسب است، ارجاع داده می شوند.
بنا بر گفته های وی؛ مهمترین دلیل این مساله، نبود برق و یا هزینه ی تامین آن می باشد که در فصل زمستان غور، چیزی بالغ بر ۴۰۰ هزار دالر را می طلبد.
او می گوید: وضعیت فعلی بیماران در چنین حالتی، بحرانی می باشد و مردم غور برای درمان بیماری خود، سخت ترین شرایط را در بیمارستان قدیمی سپری می کنند.
آقای یعقوبی، از مهمترین مشکلات دیگر خود به نبود تجهیزات پزشکی در غور اشاره می کند.
در همین حال؛ شماری از بیمارانی که در بیمارستان کهنه ی شهر فیروزکوه بستری می باشند از دولت می خواهند که به این وضعیت توجه نشان داده و نگذارد تا این اوضاع، باعث مرگ شماری از انسان ها شود.
آنان می گویند که در داخل بیمارستان، به صورت ۵ نفری و نشسته بر روی یک تخت بستری می باشند؛ که این نمی تواند تا کمکی را برای درمان مریضی آنان بکند.
این مردم که عموما از ولسوالی ها برای معالجه ی خود به فیروزکوه آمده اند؛ اعتقاد بر این دارند که عمکرد دولت در برابر آنان، به معنای فراموشی غور از یادها می باشد.
در این رابطه با عبدالحی خطیبی، سخنگوی والی غور با تایید این مشکلات گفته که نبود امکانات مادی از مهمترین دلایل این وضعیت برای بیماران غور می باشد.
او می گوید که این مشکلات تاکنون چندین بار به مرکز گزارش شده است.
ولایت غور از جمله محروم ترین مناطق کشور می باشد.
خبرگزاری جمهور ــ غور

نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *

پربازدیدترین