معین علمی وزارت تحصیلات عالی بر فراهم آوری تکنالوژی معلوماتی در دانشگاههای کشور تاکید کرده میگوید که هم اکنون در دانشگاهها هر 50 دانشجو یک کمپیوتر در اختیار دارند.
تعصب، فاشیزم و انحصارطلبی قومی، همچنان بر کار کانون های دانشگاهی دولتی، تاثیر می گذارد و مانع از شکل گیری یک فضای کاملا علمی عاری از جبهه بندی های نابخردانه و سخیف قومی و مذهبی و بروز فاجعه هایی مانند مرگ سوگناک ...
معینیت مسلکی و تخنیکی وزارت معارف در 297 مکتب و انستیتوت مصروف عرضه خدمات است. معینیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مسئولیت آموزش نسل جوان را در رشته های حرفه ای و تخنیکی در تمام ولایات دارد...
جوایز نوبل هرسال توسط اکادمی سلطنتی سوئد، موسسه کارولینسکا، اکادمی سوئد و کمیته نوبل ناروی به افراد و سازمانها اعطا میشود. برای دستاوردهای برجسته در رشته های فیزیک، کیمیا، فیزیولوزی و طبابت، ادبیات و صلح.
محمد اشرف غنی رییس جمهور در دیداری با پیشتازان کانکور امسال گفته که در پروسه کانکور اصلاحات به میان آمده اما ضرورت است تا در دانشگاهها و سایر نهادهای تحصیلات عالی کشور نیز اصلاحات آورده شود.
سرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری بر آوردن اصلاحات جدی در نهادهای تحصیلی کشور تاکید کرده می گوید که برنامه درسی/ نصاب تحصیلی در دانشگاههای افغانستان باید بازنگری شود.
معاون دوم ریاست جمهوری کشور از ضعف مدیریتی و علمی در دانشگاه بامیان به شدت انتقاد کرده و گفته آن چه که از دانشگاه بامیان توقع می رفت عملی نشده و این مرکز علمی در حال عقبگرد است.
شماری از فارغ التحصیلان دانشگاههای کشور می گویند که وزارت تحصیلات عالی با تاخیر در توزیع دیپلومهای شان، فرصت های خوب شغلی و تحصیلی را از آنان گرفته است.
دانشجویان دیپارتمنت تعلیمات اسلامی دانشکده شرعیات دانشگاه کابل امروز دوشنبه (۲۸ حمل) در محوطه دانشگاه تجمع اعتراضی راه اندازی کردند و مدعی شدند که احتمال لغو دانشکده شرعیات وجود دارد.
سندهای دست داشتهی یک رسانه نشان میدهد که دانشگاههای خصوصی دنیا و پیشگام که گویا شاخهی دانشگاه یومف سویس در افغانستان هستند، دارای هیچ گونه "رسمیت قانونی و ارزش حقوقی" در کشور سویس نیستند.
اولا؛ چرا ادیان گوناگون وجود دارد؟ ثانیا؛ کدام یک از این دینها ره به حقیقت برده اند؟ ثالثا؛ التزام به کدام یک از این ادیان موجب سعادت و نجات آدمی می شود؟ آیا می توانیم حقیقت را که امری انتزاعی است در انحصار یک ...
اولین دوره مسابقه بین المللی طراحی و ساخت پل ماکارونی با اشتراک دانشجویان دانشکده های مهندسی افغانستان٬ ایران٬ ترکیه٬ انگلیس در کابل به مدت دو روز برگزار شد.